Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Een dag bij de huiswerkbegeleiding

  Na school fiets je naar Pluzpunt. Eenmaal bij ons aangekomen kun je een plekje zoeken om te werken. We hebben ruime werkplekken, waaronder luxe verstelbare bureaus of stevige vergadertafels met fijne stoelen. Vaak weet je van tevoren al of je veel zelfstandig wilt werken, of dat het handig is dat je samenwerkt, bijvoorbeeld met de studiecoach.

  Samen met de studiecoach neem je kort je dag door, maar kijken we ook naar je planning voor de rest van de dag. Welk huiswerk moet je doen, en hoe ga je dit aanpakken? Soms weet je al of je hulp nodig hebt, maar het kan ook goed zijn dat de studiecoach aangeeft je graag te willen helpen of iets wil uitleggen. Soms nemen we je ook apart om een leertechniek uit te leggen.

  Na het maken van je planning en je takenlijst kun je aan de slag. Wij zorgen voor een kop thee of een glas water. Uiteraard is het zo stil mogelijk wanneer er gewerkt wordt, maar kun je altijd vragen stellen als je ergens niet uitkomt. Omdat het ook belangrijk is om tussendoor te ontspannen maken we daar wel ruimte voor. Vaak spelen we met de leerlingen een potje tafeltennis of darts, maar ontspannen kan op vele manieren natuurlijk.

  De leerlingen blijven altijd minimaal anderhalf uur bij Pluzpunt, maar veel leerlingen blijven vaak nog iets langer om ervoor te zorgen dat alles af is. Aan het einde van de begeleiding blikken we altijd terug en kijken we vooruit. Heb je je taken volbracht? Wat ga je de komende dagen doen? Soms controleren we ook je werk, of overhoren we je. Maar dit doen we vaak ook al tijdens de begeleiding.

  Lijkt het je fijn om ook te leren hoe je het beste je huiswerk kunt aanpakken? Kom dan een keer sfeer proeven en plan een proefles in!

  Gratis een proefles volgen of meer informatie aanvragen?

  Ben je nieuwsgierig geworden naar onze begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie of het maken van een afspraak voor een proefles.

  Neem contact op
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico