Wil je met ons in contact komen?

  Over Pluzpunt

  Pluzpunt is opgericht door Tom Pot en ontstaan vanuit de overtuiging dat iedere leerling zelf de regie kan pakken op zijn of haar studieloopbaan, maar hier soms wel handvatten bij nodig heeft. Dat eerste moet een kind zelf doen, bij het tweede komen wij kijken. Dit doen we graag in samenspraak met de omgeving van een leerling, dus met de school en de ouders, maar ook met ons eigen netwerk.

  Wij geloven dat hard werken samen moet gaan met ontspanning en plezier, en dat sociale vaardigheden minstens zo belangrijk zijn als (feitelijke) kennis.

  Onze werkwijze

  Scroll verder

  Over Tom

  "Ik heb altijd al interesse gehad in onderwijs. In 4 vwo bleef ik zitten en ik wist dat het anders moest. Ik moest mezelf een manier aanleren om goede resultaten te halen op school, maar ook te kunnen genieten van sporten, uitgaan en al het andere dat je doet als je jong bent. Ik begreep opeens dat ik zelf de regie moest pakken, zelf eigenaar moest worden van mijn opleiding en zelf verantwoordelijkheid moest nemen voor de dingen die ik deed.

  Na het vwo heb ik geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik twee bedrijven opgericht. Met één van deze bedrijven organiseerde ik al huiswerkbegeleiding en bijlessen op middelbare scholen. Na mijn studie koos ik voor een baan als docent bij ROC van Twente. Na zeven leerzame jaren is het tijd om toch weer mijn passies na te jagen. Bij Pluzpunt wil ik mijn uitgebreide ervaring in zowel het voortgezet onderwijs als het mbo combineren met de passie voor o.a. geschiedenis, sport en ondernemen."

  Wat kunnen wij voor je betekenen?

  Ben je nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie of het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

  Neem contact op
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico