Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Huiswerkbegeleiding

  Is het onderstaande herkenbaar als ouder?

  • Strijd over huiswerk, waar veel tijd en energie in gaat zitten;
  • Een zoon/dochter die moeite heeft met zijn/haar concentratie, bijvoorbeeld vanwege meldingen op de telefoon;
  • Tegenvallende resultaten op school, die behoorlijk demotiverend werken.

  Bij Pluzpunt helpen we hierbij door onze huiswerkbegeleiding. Wij hebben studiecoaches tot onze beschikking die overstijgende kennis hebben op vele vakgebieden. We geven les in diverse leertechnieken die leerlingen vervolgens proberen toe te passen. We helpen bij het plannen en structureren van het huiswerk, maar we spreken ook toe wanneer iets niet goed gaat. Loopt een leerling vast? Dan helpen we ze verder op weg door er 1-op-1 naar te kijken. Onze huiswerkbegeleiding is hierdoor ook heel geschikt om aan een bepaald vak te werken waar je moeite mee hebt.

  We vinden het belangrijk dat er ook ruimte is voor ontspanning, door af en toe leuke workshops te volgen bijvoorbeeld. Maar ook door energizers in de pauze, een goed gesprek tussendoor of een potje tafeltennis.

  Voor ouders houden we dagelijks bij wat we doen. We zien dit vooral als naslagwerk, want het liefst zien we een leerling die thuis vertelt wat hij/zij heeft gedaan.

  Tarieven*

  • Twee keer per week: € 245,- per maand
  • Drie keer per week: € 295,- per maand
  • Vier keer per week: € 345,- per maand
  • Vijf keer per week: € 395,- per maand

  * Bovenstaande tarieven zijn een indicatie aangezien we met een persoonlijk traject werken dat er voor iedere leerling anders uit kan zien. Hierdoor kan het tarief dus ook lager of hoger uitvallen.

  Gratis een proefles volgen of meer informatie aanvragen?

  Ben je nieuwsgierig geworden naar onze begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie of het maken van een afspraak voor een proefles.

  Neem contact op

  Leren leren

  Leren leren is tegenwoordig erg belangrijk. Het beste kun je je hier al goed in bekwamen als scholier. Het zijn namelijk vaardigheden die je de rest van je leven meeneemt. In hedendaagse bedrijven en organisaties gaat alles erg snel, dus je zult jezelf een leven lang moeten ontwikkelen.

  Lees meer

  Een dag bij de huiswerkbegeleiding

  Wil je weten hoe een reguliere dag bij onze huiswerkbegeleiding eruitziet? Dat leggen we je graag uit, zodat je een beetje weet wat je kunt verwachten. Lees het hier.

  Lees meer
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico