Wil je met ons in contact komen?

  Onze diensten

  Bij een persoonlijk traject betaalt u voor de huiswerkbegeleiding, bijles en/of examentraining. De activiteiten, workshops en coaching sessies die we hierbij organiseren zijn onderdeel van het traject, waarmee we onze kwaliteit en visie nastreven.

  Tarieven

  De tarieven voor een traject variëren en zijn afhankelijk van diverse variabelen. Hoeveel dagen komt een leerling bijvoorbeeld? Is er sprake van individuele begeleiding? Hoe complex is de hulpvraag? En binnen welke termijn moeten doelen gerealiseerd worden?

  Scroll verder

  Huiswerkbegeleiding

  Onze huiswerkbegeleiding richt zich niet uitsluitend op het resultaat, maar ook op zaken die nodig zijn om dit resultaat te behalen. Lees verder hoe we dat doen!

  Lees meer

  Bijles

  Investeren in meer kennis op een bepaald vakgebied? Of heb je bijvoorbeeld moeite met wiskunde en heb je hier extra hulp bij nodig? Dan is bijles iets voor jou!

  Lees meer

  Brugklastraject

  In de brugklas breekt er een hele nieuwe periode aan. Nieuwe school, andere klas, nieuwe vakken. Wij hebben een brugklastraject ontwikkeld dat helpt bij een goede start op de middelbare school.

  Lees meer

  begeleiding mbo-studenten

  Ben je mbo-student en heb je binnenkort een examen en vind je dit nog moeilijk? Of heb je coaching nodig voor een werkstuk dat je moet maken? Lees hier dan meer over onze begeleiding voor mbo-studenten.

  Lees meer

  Leren + Ontwikkelen

  Bij Pluzpunt draait alles om leren + ontwikkelen. Omdat beide onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, bieden wij persoonlijke trajecten aan voor iedere member!

  Lees meer

  Examentraining

  Moet je dit jaar examen doen? Kom naar onze examentraining in de meivakantie voor het vak waar je moeite mee hebt zodat je hier extra uitleg over kunt krijgen!

  Lees meer
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico