Wil je met ons in contact komen?

  Onze werkwijze

  Wij ontketenen potentie. Onze methode richt zich op het aanwakkeren en laten opbloeien van intrinsieke drijfveren. Daarom bieden wij een maatwerkaanbod gecentreerd rondom studie.

  Dit houdt in dat iedere leerling een persoonlijk begeleidingstraject krijgt, dat gericht is op het verstevigen van uiteenlopende vaardigheden, zodat de leerling zelf betere keuzes kan maken en eigenaarschap kan pakken.

  De basis voor het traject is de opleiding van de leerling. Hoe kan ik het beste leren? Welke technieken kan ik hierbij gebruiken? Wat wil ik graag bereiken? Hoe ga ik om met tegenslagen of hedendaagse uitdagingen?

  Scroll verder

  Naast het harde werken bieden we ook tijd om de soft skills te ontwikkelen in een sportieve setting. Iedereen moet zich veilig voelen bij ons en ook kunnen genieten van deze periode. Het uiteindelijke doel? Zelfverzekerd door het leven kunnen gaan. Dit doen we door huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en/of coaching te geven, maar tegelijkertijd door leuke activiteiten te organiseren of interessante workshops aan te bieden.

  Wij richten ons niet uitsluitend op het resultaat, maar juist ook op de factoren die een rol spelen om dit resultaat te behalen. Betere cijfers zijn een gevolg, geen afdwingbaar resultaat. Zorgen dat een leerling goed in z'n vel zit, de juiste motivatie heeft of om kan gaan met belemmeringen is waar het volgens ons om draait. Omdat dit per individu verschillend is, is onze methode niet uniform, maar benaderen we iedereen met een persoonlijk traject.

  Wat kunnen wij voor je betekenen?

  Ben je nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie of het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

  Neem contact op
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico