Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Leren leren

  Bij Pluzpunt besteden we veel aandacht aan diverse leertechnieken. We hebben het veel over hoe je kunt leren voor verschillende vakken, maar leren leren behelst veel meer. Goed plannen, een structuur aanbrengen, je goed kunnen concentreren, allemaal basisvaardigheden die je moet oefenen om er beter in te worden.

  We leren onze leerlingen ook hoe ze om moeten gaan met tegenslagen, hoe ze op een goede manier vragen kunnen stellen, hoe ze moeilijke teksten kunnen aanpakken en op welke manieren ze bijvoorbeeld hoofd-en bijzaken kunnen scheiden. Ons leren leren programma loopt tegelijkertijd met de huiswerkbegeleiding, wij kunnen je namelijk de theorie aanbieden, maar we willen ook zien hoe je hiermee omgaat. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je zelf het vertrouwen en de discipline hebt om je (huis)werk zo veel en zo goed mogelijk thuis te doen.

  Gratis een proefles volgen of meer informatie aanvragen?

  Ben je nieuwsgierig geworden naar onze begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie of het maken van een afspraak voor een proefles.

  Neem contact op
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico