Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Einde schooljaar

  13-07-2022

  Het schooljaar 2021-2022 is ten einde. Hiermee sluiten we ook het eerste jaar van Pluzpunt af. Een mooi moment om even terug te blikken...

  Huiswerkbegeleiding en bijles

  In september begonnen we met een kleine groep leerlingen voor onze huiswerkbegeleiding en bijles. Op deze manier konden we mooi de eerste leertechnieken in de praktijk brengen. Vanaf oktober/november begon het leerlingenaantal gestaag te groeien, en kregen we een steeds mooiere groep bij Pluzpunt. Nu aan het einde van het schooljaar kunnen we met trots zeggen dat de meeste leerlingen zich goed ontwikkeld hebben! Onze leertechnieken sloegen goed aan, leerlingen gingen vaak met een goed en voldaan gevoel naar huis en we hebben fijne contacten kunnen onderhouden met ouders. Een aantal leerlingen hebben hun traject al afgerond en zijn momenteel weer geheel zelfstandig aan het leren. En uiteraard zijn we blij met de leerlingen die dit jaar geslaagd zijn!

  Samenwerkingen

  Het afgelopen schooljaar zijn we ook een aantal leuke samenwerkingen gestart. Zo verzorgden we bij de FC Twente / Heracles Academie de studiebegeleiding voor Onder 18 en geven we sinds maart Nederlandse les aan Duitse spelers van Onder 12. Met Studievereniging Elucido hebben we samengewerkt om enkele rekentrainingen te organiseren voor pabo-studenten die de Wiscat toets moesten halen. En sinds april verzorgen we ook bijlessen met enkele studiecoaches op het Panta Rhei College.

  Vooruitblik 2022-2023

  We zijn blij met al deze ontwikkelingen en willen hierop voortborduren. Het komende schooljaar willen we onze leertechnieken verder uitbreiden, door bijvoorbeeld meer in te spelen op de leeftijd en behoefte van de leerling. Verder willen we nog meer aandacht besteden aan onder meer wiskunde, rekenen en leesvaardigheid, omdat we merken dat leerlingen en studenten hier veel moeite mee hebben. Ook hopen we de huidige samenwerkingen voort te zetten en verder te intensiveren. Dit gaan wij overigens doen vanaf een nieuwe locatie, daarover volgt snel meer nieuws!

  De komende maand hebben we nog enkele leerlingen die we bijspijkeren, en hopen we nog enkele leerlingen te helpen die vlak na de vakantie een belangrijk examen moeten afleggen voor rekenen of Nederlands. Na de zomervakantie starten we de reguliere huiswerkbegeleiding en bijlessen weer vol goede moed op!

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico