Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Nieuwjaarslunch

  04-01-2023

  We zijn 2023 begonnen met een lunch: een broodje van de Broodbode en/of een tosti. Zo kunnen meerdere leerlingen op een ontspannen manier weer langzaam in het ritme komen.

  Bij veel leerlingen merken we dat ze namelijk moeite hebben om weer in een ritme te komen. Vaak zijn er in de week voor de kerstvakantie allemaal activiteiten gepland, waardoor ze soms drie weken lang niet of nauwelijks geleerd hebben. Op zich niet erg, want deze periode is er natuurlijk ook voor om lekker te genieten van de feestdagen en samen met familie/vrienden te zijn. Daarom stellen we onze nieuwjaarslunch ook niet verplicht. Des te leuker natuurlijk dat er een behoorlijk aantal leerlingen toch komt!

  Wat doen ze dan op zo'n dag? Sommige leerlingen hebben al kort na de vakantie een toetsweek, en zijn zich al aan het voorbereiden hiervoor. Bij andere leerlingen vragen we vaak of ze het materiaal meenemen van een vak waar ze moeite mee hebben, dan is dit namelijk een uitgelezen kans om extra te oefenen of alvast een woordweb of samenvatting te maken.

  Morgen zijn er ook nog wat fanatiekelingen bij Pluzpunt, volgende week start de reguliere begeleiding weer op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico