Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Rekentraining pabo

  14-01-2022

  In samenwerking met de studievereniging Elucido organiseert Pluzpunt op zaterdag 22 januari een rekentraining voor pabo-studenten die hun rekentoets nog moeten halen. Er zal vooral veel aandacht aan de wiscat gegeven worden.

  De rekentoets is een verplicht onderdeel voor de studenten om te halen. Gelukkig gaat dit in veel gevallen goed, voor andere studenten is het soms wat moeilijker. Niet in de laatste plaats omdat het soms alweer even geleden is dat je hebt moeten rekenen.

  Tijdens de rekentraining zullen we alle belangrijke onderdelen nogmaals aan bod laten komen en extra uitleggen. Uiteraard moeten studenten ook zelf aan het werk, zodat we goed kunnen zien waar ze vastlopen. We hebben extra materiaal ontwikkeld zodat ze ook na de training nog zelfstandig kunnen oefenen. De training duurt ongeveer zes uur en voor de lunch wordt gezorgd.

  Heb je interesse om de training te volgen of wil je je aanmelden? Dat kan door het onderstaande formulier in te vullen. De kosten voor de training bedragen eenmalig € 100,- per persoon. Ben je lid van Elucido, dan is het voordeliger om je via hen aan te melden.

  Scroll verder

  Aanmelden rekentraining

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico