Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  We zijn begonnen!

  03-09-2021

  Waar we op 16 augustus de sleutel kregen van onze locatie, begon deze week dat wat we het liefste doen: onze begeleiding. De eerste leerlingen zijn inmiddels gestart met de huiswerkbegeleiding en bijlessen. Ze begonnen allemaal fanatiek, want ze willen een goede start maken van het schooljaar!

  Deze week stond in het teken van het wennen aan Pluzpunt en aan elkaar. Sommige leerlingen waren al bekend met onze werkwijze, maar huiswerk maken op deze locatie is natuurlijk nieuw.

  Scroll verder

  De reacties waren gelukkig positief, al kregen we ook enkele tips: zo moet er toch echt wel een klok opgehangen worden, is een spiegel geen overbodige luxe en is het ook wel handig dat hier een Binas komt te liggen. Zo helpen we elkaar een handje :-)

  Wij zijn vooral druk bezig geweest met het uitleggen van wiskunde, Nederlands, Engels en geschiedenis. Volgende week pakken we met enkele leerlingen ook de eerste leertechniek op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico