Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Examentraining Nederlands CE mbo

  Speciaal voor mbo-studenten organiseren wij examentrainingen voor Nederlands. Dit doen we voor het Centraal Examen (CE), Lezen & Luisteren. Maar we kunnen dit ook organiseren voor de examens Schrijven, Spreken en Gesprekken Voeren. De examentrainingen worden gegeven in kleine groepen en zijn geschikt voor zowel studenten die op 2F als 3F examineren. Het maakt niet uit of je een BOL-student of BBL-student bent.

  De training is vooral bedoeld voor studenten die op korte termijn hun examen gaan maken, en graag nog eens extra uitleg willen over belangrijke onderdelen. We geven bijvoorbeeld uitleg over hoe je een tekst kunt aanpakken, welke vragen je vaak tegenkomt, en waar je op moet letten bij de luisteropdrachten. Daarnaast hebben we extra oefenmateriaal waar we samen mee aan de slag gaan.

  De eerstvolgende examentrainingen voor het centrale examen Nederlands zijn op:

  • 2F - dinsdag 14 juni - 09:00 - 17:00 uur
  • 2F - woensdag 15 en 22 juni - 09:00 - 13:00 uur
  • 3F - donderdag 16 en 23 juni - 09:00 - 13:00 uur (nog vier plekken beschikbaar)

  De examentraining kost € 179,-. Haal je geen voldoende? Dan kun je gratis nog een keer deelnemen of je geld terugkrijgen! Vraag hiervoor wel eerst naar de voorwaarden. Heb je een speciale wens of kun je niet op de data die nu gepland staan? Vul dan ons contactformulier in.

  Aanmelden of meer informatie aanvragen?

  Wil je je aanmelden voor een examentraining, of meer informatie aanvragen? Vul dan hier ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Neem contact met ons op
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico