Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  begeleiding mbo-studenten

  Voor mbo-studenten hebben we diverse mogelijkheden om extra begeleiding te krijgen. Zo organiseren we voor rekenen en Nederlands speciale examentrainingen.

  De training is vooral bedoeld voor studenten die op korte termijn hun examen gaan maken, en graag nog eens extra uitleg willen over belangrijke onderdelen. We plannen zelf op onze locatie al trainingen in voor rekenen en Nederlands, maar op aanvraag behoren bijvoorbeeld ook Engels, medisch rekenen en wiskunde tot de mogelijkheden.

  Een examentraining kost tussen € 149,- en € 225,-. Haal je geen voldoende? Dan kun je gratis nog een keer deelnemen of je geld terugkrijgen! Vraag hiervoor wel eerst naar de voorwaarden. Heb je een speciale wens? Vul dan ons contactformulier in.

  Naast examentraining is het ook mogelijk om extra coaching te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld op onze locatie. We helpen op dit moment diverse mbo-studenten, bijvoorbeeld om net wat meer uitleg te krijgen voor een belangrijke toets of om beter te leren hoe je werkstukken kunt maken. Coaching is mogelijk vanaf € 20,- per uur.

  Wat kunnen wij voor je betekenen?

  Ben je nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie of het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

  Neem contact op

  Examentraining rekenen mbo

  Ben je mbo-student en heb je binnenkort een examen rekenen en vind je dit nog moeilijk? Of misschien wil je graag de belangrijkste dingen nog eens doornemen? Lees hier dan meer over onze examentraining rekenen.

  Lees meer

  Examentraining Nederlands CE mbo

  Ben je mbo-student en heb je binnenkort een examen Nederlands en vind je dit nog moeilijk? Of misschien wil je graag de belangrijkste dingen nog eens doornemen? Lees hier dan meer over onze examentraining Nederlands.

  Lees meer
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico