Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Examentraining rekenen mbo

  Speciaal voor mbo-studenten organiseren wij examentrainingen voor rekenen. De examentrainingen worden gegeven in kleine groepen en zijn geschikt voor zowel studenten die op 2F als 3F examineren. Het maakt niet uit of je een BOL-student of BBL-student bent.

  De training is vooral bedoeld voor studenten die op korte termijn hun examen gaan maken, en graag nog eens extra uitleg willen over de belangrijkste onderdelen. We geven uitleg over bijvoorbeeld breuken, verhoudingen, procenten, oppervlakte, inhoud etc. Daarnaast hebben we extra oefenmateriaal waar we samen mee aan de slag gaan en krijg je tips die je helpen om het examen goed te maken. De training wordt gegeven door een docent met ruime ervaring in het mbo.

  De eerstvolgende examentrainingen voor rekenen zijn op:

  • 2F - donderdag 26 mei - 10:00 - 16:00 uur
  • 2F - zaterdag 28 mei - 10:00 - 16:00 uur
  • 2F - zaterdag 25 juni - 10:00 - 16:00 uur
  • 3F - vrijdag 27 mei - 10:00 - 16:00 uur
  • 3F - zondag 26 juni - 10:00 - 16:00 uur

  De examentraining kost tijdelijk € 99,- (normaal: € 149). Haal je geen voldoende? Dan kun je gratis nog een keer deelnemen of je geld terugkrijgen! Vraag hiervoor wel eerst naar de voorwaarden. Heb je een speciale wens of kun je niet op de data die nu gepland staan? Vul dan ons contactformulier in.

  Aanmelden of meer informatie aanvragen?

  Wil je je aanmelden voor een examentraining, of meer informatie aanvragen? Vul dan hier ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Neem contact met ons op
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico