Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Bijles geschiedenis

  Geschiedenis, soms best lastig. Je hebt te maken met verschillende tijdvakken, met telkens andere kenmerkende aspecten. Historische context die je moet begrijpen. Verbanden die je moet leggen. Bronnen die je moet bestuderen en waar je iets over moet kunnen zeggen. Dit kan best ingewikkeld zijn, zeker als je niet goed weet waar je moet beginnen en hoe je dit nu het beste kunt leren.

  Wij helpen je hierbij. We leren je hoe je de stof het beste kunt 'aanpakken', hoe je goede mindmaps kunt maken en hoe je eventueel kunt samenvatten. Hoe moet je nu naar een bron kijken en ook welke verbanden je kunt leggen met de kennis die je opdoet.

  We bieden bijles geschiedenis aan voor ieder niveau, van vmbo, havo en vwo tot aan het hbo.

  Als je geschiedenis erg leuk vindt, dan kunnen we je ook een verdiepend traject aanbieden. Samen pakken we een onderwerp aan en zorgen we met extra materiaal voor meer uitdaging.

  Gratis een proefles volgen of meer informatie aanvragen?

  Ben je nieuwsgierig geworden naar onze begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie of het maken van een afspraak voor een proefles.

  Neem contact op
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico