Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Bijles

  Jezelf meer of verder ontwikkelen in één vak?

  Als je meer wilt leren over een specifiek vak of juist veel moeite hebt met een vak, dan biedt Pluzpunt bijles. Door de individuele aandacht kun je meteen al je vragen behandelen. Bovendien test je meteen of je snapt wat er net is uitgelegd. Zo ga je met meer vertrouwen naar de volgende toets. De bijles wordt gegeven door een studiecoach die door ons is getraind op didactische en pedagogische vaardigheden én over aantoonbaar overstijgende kennis beschikt over dit specifieke vak.

  Bijles is, zeker in het begin, behoorlijk intensief. Je bent meerdere uren per week bezig om zowel je vaardigheden als kennis naar een hoger niveau te brengen. Bijles is in principe individueel, maar is ook mogelijk in een kleine groep. In dat laatste geval moet het wel gaan om leerlingen die met dezelfde stof bezig zijn.

  Wil je meer informatie ontvangen, of een keer een gratis proefles volgen? Vul dan ons contactformulier in.

  Tarief

  Een individuele bijles kost € 35,- per uur.

  Een strippenkaart voor 10 bijlessen kost € 297,50.

  Bijles wiskunde

  Heb je moeite met wiskunde? Met onze bijles helpen we je om de stof beter te begrijpen en toe te passen.

  Lees meer

  Bijles geschiedenis

  Heb je moeite met geschiedenis? Of wil je jezelf graag meer uitdagen in dit vak? Dan is bijles geschiedenis een goede optie.

  Lees meer

  Bijles Nederlands

  Moeite met spelling, grammatica of leesvaardigheid? Dan kan bijles Nederlands helpen.

  Lees meer

  Bijles Engels

  Engels is een van de kernvakken op de middelbare school, en ook in het middelbaar en hoger onderwijs niet meer weg te denken. Verbeter via ons je vaardigheden voor Engels.

  Lees meer

  Bijles economie

  Vind je het lastig om goed te leren voor economie? Bijvoorbeeld omdat je naast de rekenvaardigheden ook de theoretische kennis goed moet beheersen? Dan is het goed om onze bijles economie te proberen.

  Lees meer

  Bijles maatschappijleer

  Binnenkort een belangrijke toets of examen voor maatschappijleer? Zoek je een bekwame docent die je hierbij kan ondersteunen? Vraag dan naar onze bijles maatschappijleer.

  Lees meer
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico