Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Bijles Nederlands

  Als een van de kernvakken is Nederlands erg belangrijk, zowel op de middelbare school als op het mbo of hbo. In de bijlessen Nederlands kan je bijgespijkerd worden op het gebied van (werkwoord)spelling, grammatica, leesvaardigheid of spreekvaardigheid.

  Tijdens een proefles bepalen we waar je hulpvraag precies ligt, en hoe we je hierbij willen gaan helpen. Vervolgens gaan we aan de slag. We leren je hoe je het beste kunt leren voor Nederlands, maar je krijgt ook meteen tips waarmee je aan de slag kunt, thuis of op school. We bespreken je voortgang en je hebt door de individuele aandacht alle ruimte om je vragen te bespreken.

  Gratis een proefles volgen of meer informatie aanvragen?

  Ben je nieuwsgierig geworden naar onze begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie of het maken van een afspraak voor een proefles.

  Neem contact op
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico