Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Bijles wiskunde

  Wiskunde is voor iedere scholier belangrijk. Maar niet iedereen vindt het ook even leuk. Soms is het frustrerend om al die sommen te maken wanneer je het niet zo goed begrijpt. Helemaal als de docent vrij snel door de stof heengaat.

  Met onze bijles besteden we extra aandacht aan je wiskunde. We helpen je in eerste instantie om moeilijke sommen te begrijpen en om deze zelf op te kunnen lossen. Naarmate je hier handiger in wordt zullen we ook aandacht besteden aan de beste manier om helemaal zelf je wiskunde te leren en te maken. Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat je, na uitleg van je docent, ook zelf genoeg vertrouwen en kennis hebt om je wiskunde aan te pakken.

  We bieden wiskunde bijles aan voor alle klassen van het vmbo en de havo. Zit je in de bovenbouw van het vwo, dan krijgen we graag een meer concrete aanvraag van waar je moeite mee hebt.

  Gratis een proefles volgen of meer informatie aanvragen?

  Ben je nieuwsgierig geworden naar onze begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie of het maken van een afspraak voor een proefles.

  Neem contact op
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico